Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 20 серпня 2014 р.

20.08.2014р. Б. / Звернення Конференції Римсько-Католицьких Єпископів України

Всечесні Отці!
Богопосвячені Особи! 
24 серпня у найближчу неділю відзначатимемо 23-т річницю Незалежності України. Цьогорічне святкування Дня незалежності нашої Держави проходитиме в надзвичайних умовах. Брак порозуміння і згоди між українцями та зазіхання з боку "захланних" сусідів, "під виглядом внутрішніх міжусобиць відбувається війна" всередині країни - все це додатково спонукає нас до особливої молитви за Україну, її мешканців і сусідів.

Просімо Господа за посередництвом Діви Марії - Цариці миру про те, щоб усі від кого залежить доля України, в тому числі і від нас, відчинили двері свого серця на пізнання правди, яка визволяє з тенет зла і веде до щасливого життя. Заступництву святого Архангела Михаїла довіряймо справу якнайшвидшої стабілізації в Україні та духовного, морального і матеріального зросту.

З Господнім благословенням

Архієпископ Мечислав Мокшицький
Голова Конференції Римсько-Католицьких Єпископів України
Львів, 11 липня 2014 року
Вих. №  42 / 2014

2 коментарі:

  1. Всі слова, що взяті мною у лапки - "...", в оригінальному тексті ЗВЕРНЕННЯ відсутні. Незнаю чому, але коли уважно читаю оригінал, то складається хибне враження, ніби ВІЙНИ між Україною і Росією - НЕМА, а те, що насправді є, то лише "ВНУТРІШНІ МІЖУСОБИЦІ".

    Знову ж, незнаю, чому АВТОРИ оригінального тексту саме так його уклали, не зовсім правдиво, чи то через якусь "технчну помилку", чи лукаву схильність до напів-правд..?!

    р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити
  2. Життя іноді може бути веселим, одна хвилина прекрасна, а наступна - зовсім інша. Ми з чоловіком прожили дуже красиве життя до несподіваного хаосу, життя без вад і недовіри, поки у нас не було проблем з підтримкою наших дітей, він перестав платити і знайшов пригоду за межами флірту зі своїм заповітним подружжям. все, що я страждав. і для того, над чим я працював над непотрібним задоволенням, я відчував у собі цю порожнечу, я не мав уявлення, як допомогти мені з’єднатися з ним, тому що він не повернувся додому, пізно просидів, пив, курив, займався різними речами, які він ніколи не робив зробив. Але завдяки людині, яка принесла радість і стабільність у мій дім, доктор Егвалі, людина добрих справ, настільки справжній і поступливий, бо я намагався і мав довіру. Поговоріть з ним про те, що вас турбує, і ви будете раді, що це зробили. WhatsApp або Viber +2348122948392 або електронною поштою dregwalispellbinder@gmail.com

    ВідповістиВидалити