Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 10 жовтня 2012 р.

10.10.2012р. Б. / Міносвіти заборонило підручник з історії, у якому розповідається про Голодомор

Міносвіти надіслало в головне управління освіти і науки ЛОДА листа, у якому вказано, що усі підручники та навчальні посібники, які використовують у навчальному процесі, мають бути погодженні міністерством. Оскільки, львівські посібники з історії України, що містять факти про національно-визвольні змагання, Голодомор та інші історичні події, які не увійшли у рекомендований Міністерством освіти і науки, молоді та спорту підручник, такого погодження не мають, їх використовувати заборонено.
 
Також у листі відомства зазначено, що керівники навчальних закладів будуть нести персональну відповідальність, за порушення вищевказаного наказу, тобто за використання на уроках історії посібників, що містять факти, викинуті з офіційного підручника.

«Про те, що у Львові видають додатковий посібник з історії, чули і знали по всій Україні вже давно, однак, звісно, Табачник не витерпів такого «непослуху», і у серпні цього року його міністерство видає наказ, згідно з яким без міністерського погодження і грифу не можна використовувати в навчальному процесі нічого. Таке враження, що скоро ми отримаємо наказ, що треба прославляти Сталіна», – заявив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк. 

За матеріалами: ЗІК 

Джерело:    КРЕДО


Заради любові його безсмертної душі, мабуть, було б добром для Дмитра Табачника - "...видати такого сатані на погибіль тіла, щоб спасся дух у день Господній..." (І Кор.5,5), ніж він, бідолаха, буде на посаді МОУ і далі примножувати гріхи, чинячи зло і беззаконня проти української нації...

р.Б. Леонід. 

Немає коментарів:

Дописати коментар