Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 8 травня 2012 р.

08.05.2012р. Б. / Папа зустрівся з новобранцями Швейцарської гвардії

Гвардія
Наступного дня після урочистої присяги, яку склали 26 новобранців Папської Швейцарської гвардії, вони, а також їх співтовариші, рідні та близькі мали аудієнцію у Бенедикта ХVІ, яка відбулась у Климентинському залі Апостольського Палацу у Ватикані.

У своїй промові Святіший Отець звернув новобранцям увагу та не, що це служіння, яке вони розпочинають, має велику і славну історію. Він наголосив, що «швейцарський гвардієць» вирізняється стійкістю в католицькій вірі, відданістю та любов’ю до Церкви Ісуса Христа, наполегливістю та працьовитістю, мужністю, самовідданістю та ретельністю у виконанні малих і великих щоденних завдань. 

Закликавши їх до постійного змагання й зростання в любові та святості, Бенедикт ХVІ доручив присутніх опіці Пресвятої Богородиці та уділив своє Апостольське благословіння. 

Нагадаємо, у неділю, 6 травня, новобранці Папської Швейцарської гвардії склали присягу «вірно, віддано та чесно служити Верховному Архиєреєві Бенедиктові ХVІ та його законним наступникам, посвячувати їм усі свої сили, жертвуючи, якщо це буде необхідно, навіть своїм життям, захищаючи їх».




За матеріалами: Радіо Ватикан

Джерело:  КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар