Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 10 травня 2012 р.

10.05.2012р. Б. / Римо-католицькі єпископи зі Святої Землі та Молдови приїдуть на Всеукраїнську прощу до Зарваниці




Архиєпископ Джачінто-Булос Маркуццо, який є єпископом-помічником Єрусалиму та Патріашим генеральним вікарієм Ізраїля, а також преосвященний Антон Коша - перший єпископ-ординарій Кишиневської єпархії республіки Молдова візьмуть участь у прощі до Зарваниці, яка відбудеться 14-15 липня. 
 

Про це повідомив архиєпископ УГКЦ Василій Семенюк під час зібрання священиків-деканів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії 8 травня. 

На цьогорічному паломництві також очікується члени Синоду єпископів та Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. 

Проща присвячена 120-ій річниці від дня народження Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого та тематиці Святих Тайн. 

Згідно рішення архиєпископа Василія Семенюка, Всеукраїнська проща відбуватиметься спільно з молодіжною. Відповідно до укладеного розпорядку, у ній візьмуть участь вірні Київської та Львівської архиєпархій, Бучацької та Самбірсько-Дрогобицької єпархій, Одесько-Кримського, Донецько-Харківського та Луцького екзархатів, Хмельницького та Кам’янець-Подільського деканатів УГКЦ.




За матеріалами: tze.org.ua 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар