Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 15 травня 2012 р.

15.05.2012р. Б. / Святослав Шевчук: Найбільш приємно мене вразили люди Донбасу




 
Глава УГКЦ Блаженніший Святослав 14 травня зустрівся із молоддю Донецька. Послухати першоієрарха і поставити йому своє запитання прийшло понад 200 молодих донеччан. Зустріч відбулась в рамках душпастирського візиту до Донецько-Харківського екзархату. 
 

Зустріч відбулася в каплиці Молодіжного центру парафії УГКЦ Зіслання Святого Духа. На початку Глава Церкви уділив благословення молодим батькам та їхнім діточкам. Після привітального слова Блаженнішого Святослава кожен присутній міг поставити йому запитання. Варто зазначити, що найбільше питань стосувалися духовних тем. Зокрема, молоді люди хотіли більше дізнатися про християнську віру, молитву, зокрема про особисту молитву Блаженнішого, розпізнавання покликання до монашого життя та інших духовних життєвих шляхів тощо. 

«Найбільш приємно мене вразили ви – люди Донбасу»,- сказав Глава УГКЦ відповідаючи на запитання щодо його особистих вражень від візиту до екзархату. Підкресливши щирість і відкритість місцевих мешканців, Блаженніший Святослав пригадав також роки своєї служби в окупаційній армії, яка проходила в Луганську. 

Наприкінці зустрічі, прощаючись з із Главою УГКЦ, молодь отримала його особливе благословення, співаючи многоліття на церковному подвір’ї. 

Сьогодні, 15 травня, Глава УГКЦ відвідує з душпастирським візитом м. Луганськ.





За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар