Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 11 травня 2012 р.

11.05.2012р. Б. / Великобританія: гомодиктатура в католицьких школах



Хоча доля шлюбу у Великобританії ще не вирішена, і хоча уряд заявляє, що визначення гомосексуальних відносин не буде порушувати права і совість віруючих, британська влада блокує вільну дискусію на цю тему.
 

Валлійський міністр освіти наказав католицьким школам представити питання про одностатеві зв’язки нейтрально та з повагою до рівноправності гомосексуалістів. Також у католицьких школах заборонено зачитувати листи єпископів про гомосексуальні зв’язки. 

Своє рішення валлійське міністерство аргументує так: оскільки уряд хоче привілеїв для гомосексуалістів, їх відносини тепер не тільки етичні, а й політичні. А політику до школи впроваджувати не можна – нагадує валлійське Міністерство освіти. 

За матеріалами: Католицький Оглядач 

Джерело:   КРЕДО





Чомусь мене не дивує цей, жахливий факт, тупості і безголов'я Міністерства Освіти Великобританії, що є лише наслідком деградації їхнього суспільства (і нашого теж)... Адже,  чомусь нас усіх не дивує наявність єпископа-підараса в єрархії англіканської "церкви", то чому ж така дрібничка, як бажання уряду надати привілеї в суспільстві гомосексуалістам повинна дивувати чи обурювати...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід. 

Немає коментарів:

Дописати коментар