Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 21 травня 2012 р.

21.05.2012р. Б. / Київ: позиція здорової більшості



Дві тисячі осіб прийшли 20 травня на київський Поділ, щоб узяти участь у соціальному фестивалі «Всі разом – за сім’ю». (Раніше в тому ж районі Києва гомосексуалісти і лесбіянки планували провести свою пропагандистську ходу)
 
Батьки і матері з дітьми, музиканти, спортсмени, педагоги, представники громадських і релігійних організацій прийшли засудити пропаганду одностатевих стосунків і заявити про необхідність святкування здорових сімейних цінностей. 

Окрасою соціального фестивалю стала колонна женихів і наречених у весільному вбранні. З гаслами «Мама, тато, я – щаслива сім’я», «Чоловік і жінка – повноцінна сім’я», «Здорова сім’я – щаслива Україна» колонна заповнила всю вулицю Сагайдачного. 


Як відзначали учасники, проповідь православного священика Андрія Ткачова не раз зривала оплески присутніх на акції протестантів. Добре, що визнання християнства єднає людей різних конфесій у таких основоположних речах, як захист істинних цінностей, який по суті є захистом своєї держави. 

«Боротьба гомосексуалістів за свої права вийшла за межі їх початкових бажань, – сказав протоієрей. – Колись вони просто просили, щоб їх не чіпали і не влазили у їхні спальні. Сьогодні вони декларують свій спосіб життя. А пропаганда способу життя гомосексуалістів – це єдиний спосіб ширення гомосексуалізму. Тому що це не спадкова хвороба, а хвороба, отримана внаслідок ширення такого способу життя. Ми вийшли сюди, щоб сказати: ми хочемо, щоби наші дочки виходили заміж, а сини одружувалися, а не навпаки… Розмиття границі поміж тим, що добре, а що зле, – перший крок до деградації».


Окремий майданчик перед сценою на Контрактовій площі виділили для найменших учасників фестивалю. Діти разом з вихователями водили хороводи і співали пісень про сім’ю. 

Роман Ващук, виконавець: «Бог створив сім’ю. І я вважаю, що цей захід (фестиваль) дуже важливий для цієї країни, для людей, які живуть у цьому місті. Я можу підписатися під словами, що пропаганда усього, що може заважати сім’ї, – неприпустима. І ми маємо докладати зусилля, аби цей світ не розбещувався». 

На завершення свята для учасників акції було проведено майстер-клас зі спортивного танцю FitCurves&Zumba. Дорослі й діти охоче танцювали і раділи разом. 


Руслан Кухарчук, керівник оргкомітету фестивалю «Всі разом»: «Це абсолютно мирна акція, яка несе мирні гасла. Але разом з тим ми категорично виступаємо проти пропаганди такого явища, як гомосексуалізм. І дуже радісно бачити тут сім’ї з дітьми, наречених у красивих платтях і костюмах. І я твердо вірю і сподіваюся, що органи влади, які відповідають за державну політику, звернуть увагу на позицію здорової більшості, яка не приймає таких явищ, як гомосексуалізм, ювенальна юстиція і так звана гендерна політика». 

Під час фестивалю продовжувався збір підписів за закон про заборону пропаганди гомосексуалізму. Ще більш ніж тисяча людей поставили свої підписи під відповідною вимогою до українських парламентарів. 

Того ж дня прихильники радикальних дій побили голову гей-форуму України Святослава Шеремета. 

Діячі просімейних рухів та організацій відзначають: «Ми як християни маємо багато видів зброї проти пропаганди такого гріха, як мужоложство – Слово, молитва, піст, любов, віра, милосердя», – зазначає у своєму блозі Олег Гавриш. 










 



За матеріалами: vsenovosti.in.ua / oleg-gavrysh 



Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар