Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 18 червня 2014 р.

18.06.2014р. Б. / Ті, хто прийшов за кордону за гроші вбивати українців повинні бути ліквідовані,- Патріарх Філарет

Ті, хто прийшов за кордону за гроші вбивати українців, повинні бути ліквідовані, -Патріарх ФіларетЯ закликаю не до вбивства, а до захисту від терористів. Ліквідація - це на чужій території, захист - на своїй, заявив глава Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет.
 
  Українці зі зброєю в руках борються проти ворогів, що прийшли на нашу землю - це і є захист своєї Вітчизни, переконаний Філарет. 

Україні треба закрити кордон і ліквідувати всіх терористів. Про це заявив глава Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на GORDONUA. "Загарбник вдерся в наш будинок, ми повинні його вигнати. Якщо серед жителів Донбасу є щиро віруючі, вони не повинні вбивати власних співгромадян. Ті ж, хто прийшов за кордону за гроші вбивати українців, повинні бути ліквідовані", - заявив владика. 

На думку священнослужителя, українські силовики на сході України захищають Вітчизну. "Я закликаю не до вбивства, а до захисту від терористів. Ліквідація - це на чужій території, захист - на своїй. Це суттєва різниця. Україна не вдиралася на чужу територію, не була агресором, не скоювала такий гріх. Українці зі зброєю в руках борються проти ворогів, що прийшли на нашу землю - це і є захист своєї Вітчизни, велика жертва заради ближнього. 

Христос сказав: "Немає більше від тієї любові, як хто душу свою положить за друзів своїх", - вважає Філарет. Як Україні виграти війну на Донбасі? Глава УПЦ КП впевнений, що Росія в конфлікті на сході України виступає як агресор. "Якби ми прийшли до Росії зі зброєю, то стали б агресорами. А зараз агресори вони, а ми - жертва агресії. Ми повинні захищати не тільки себе, а й свій народ, свою землю, свою Вітчизну. Це священний обов'язок кожного", - упевнений патріарх.

Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет обіцяє “теплий” прийом главі РПЦ Кирилу, якщо той насмілиться приїхати у Київ,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на УНІАН.

“Якщо насмілиться приїхати в Україну, то побачить, як його зустрінуть - зустрінуть так, як він цього заслуговує”, - сказав партіарх Філарет.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар