Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 14 червня 2014 р.

14.06.2014р. Б. / Звернення Конференції Римсько-Католицьких Єпископів в Україні з приводу трагедії у Луганську

Великим сумом та болем наповнює наше серце звістка про підбитий у ніч з 13 на 14 червня у Луганську військово-транспортний літак ППО Збройних Сил України ІЛ-76.

Ми, Єпископи Римсько-Католицької Церкви в Україні, скеровуємо слова співчуття до всіх близьких та родичів загиблих. Молимо Господа, щоб наших військовослужбовців, які заради миру та спокою в Україні віддали життя, Він удостоїв  перебувати зі всіма святими у Небі.

Благаємо теж Всевишнього, щоб своєю преображаючою благодаттю опам’ятав серця тих, які підносять руку на життя інших.

Закликаємо кожного молитися до Триєдиного Господа про мир, спокій у наших серцях, в Україні та у цілому світі. Просимо всіх в Україні та закордоном, від кого навіть у найменшій мірі залежить доля  інших, докласти максимум зусиль для того, щоб мирним шляхом врегулювати збройний конфлікт і припинити військові дії. Нехай життя у правді, згідно з Божими заповідями, стане запорукою нашого щасливого життя на землі та депозитом вічного блаженства.

+ Мечислав Мокшицький

Голова Конференції Римсько-Католицьких Єпископів в Україні

Немає коментарів:

Дописати коментар