Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 18 липня 2015 р.

18.07.2015р. Б. / Глава УГКЦ вже у Зарваниці

Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ, учора, 17 липня, прибув до Марійського духовного центру «Зарваниця». Патріарх візьме участь у Всеукраїнській прощі – одному із найчисельніших духовних заходів, який щороку відбувається в Україні.

Патріарх Святослав зустрінеться із молоддю, очолить Архиєрейську Святу Літургію, освятить новозбудовану каплицю на честь героїв Небесної Сотні. Також Глава УГКЦ благословить благодійну виставки-продажу картин учасників Першого Всеукраїнського живописного пленеру «Тобі, Богородице! Зарваниця-2015».

При в’їзді у Тернопільську область Патріарха привітали владика Теодор (Мартинюк), єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський, та голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Відтак Блаженніший Святослав зустрівся з учасниками найчисельнішої пішої прощі до Зарваниці, яка учора вирушила з Тернополя. Патріарх благословив прочан.

Побачити ключові події прощі можна в прямому ефірі телеканалу ТТБ, або ж перейшовши за цим посиланням на online трансляцію в інтернеті. Початок ефіру - сьогодні 18 липня, о 16.00 за київським часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар