Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 14 липня 2015 р.

14.07.2015р. Б. / Генерал Скіпальський озвучив найгірший і найкращий сценарії розвитку подій у Мукачевому

Існує найгірший і найкращий сценарій розвитку подій у Мукачевому.

Про них в коментарі «Обозревателю» розповів екс-заступник голови СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський.

«Найгірший сценарій – це невиправдане кровопролиття, збройне протистояння між «Правим сектором» і урядовими структурами», – сказав він. Генерал додав: при такому сценарії «вся нечисть, яка розкрутила це протистояння – контрабандисти та злочинці – залишаються в стороні, а ті, хто повинні бути зацікавленими в тому, щоб держава була сильною, зіткнулися в протистоянні в інтересах злочинців».

На його думку, найкращий сценарій полягає в наступному: сторони розходяться в терміновому порядку, надаються гарантії припинення вогню, починаються переговори між керівництвом країни та керівниками «Правого сектора», далі – «притягнення до відповідальності злочинців, винних в тому, що трапилося – і безпосередньо цивільних контрабандистів, і контрабандистів в погонах», – заявив Скіпальський.

Генерал зазначив, що сьогодні важко сказати, який із сценаріїв буде реалізований. На його думку, сьогодні позиція керівництва країни – «одностороння». Зокрема, не озвучуються глибинні причини того, що сталося, а саме: відсутність боротьби з контрабандою та наявність злочинців у владних структурах.

«У будь-якому випадку винна влада, яка допустила існування контрабандистів і створила прецедент таких дій з боку «Правого сектора». Вона повинна правдою боротися з реальними злочинцями на кордоні і в цілому по Україні», – переконаний генерал.

Джерело:    ZIK

Немає коментарів:

Дописати коментар