Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 16 липня 2015 р.

16.07.2015р. Б. / «Кожен громадянин української держави повинен її трактувати, як свій рідний дім», - владика Теодор (Мартинюк) (+VIDEO)

Про це сказав єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор 15 липня під час презентації книги-послання митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату».

«Кожен громадянин української держави повинен її трактувати, як свій рідний дім, - зазначив архиєрей. - Це є фундаментальна думка на сьогодні… Інакше ніколи не є можливим збудувати своєї країни, інакше найкращі закони, найкращі парламенти, наймудріші люди, найкращі концепції політичні не дадуть результату, якщо кожна родина, кожна сім’я, кожна особа, кожен громадянин, незалежно від національності, незалежно від приналежності до партії, чи конфесії не буде трактували своєї країни, як рідної хати».

На презентації, яка відбулася в приміщенні фундації "Справа Патріарха Йосифа" (вул. Листопадова, 8, Тернопіль), владика Теодор розповів також про важливі етапи життя митрополита Андрея та заохотив вірних прочитати це послання.

Власне, твір перевидано тиражем 10000 з нагоди Всеукраїнської прощі до Зарваниці 18-19 липня ГО «Зарваницька ініціатива» та безкоштовно роздаватимуть паломникам під час прощі.

Отець Віталій Козак, декан Тернопільський, повідомив, що кожен прочанин пішої прощі до Зарваниці його отримає, «щоб могти її провести разом зі словом митрополита Андрея».



Немає коментарів:

Дописати коментар