Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 12 липня 2015 р.

12.07.2015р. Б. / Відомий львівський священик-волонтер закликає державу перестати нехтувати добровольцями ПС

Отець Юстин Бойко – львівський священик, студит, відомий у волонтерських і військових колах, як один з моторів волонтерського руху допомоги оборонцям України вислови своє ставлення до трагічних подій, які сьогодні відбулись у Мукачеві на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Отець закликає сторони до порозуміння і закликає державу перестати нехтувати добровольцями.

«ДОБРОВОЛЬЦІ - ЦЕ ЛЮДИ, ЯКІ НЕ БОЯТЬСЯ СМЕРТІ

Страшна подія в Мукачево, яка може мати далекоідучі наслідки. Закликаю усіх до молитви, щоб Господь подав мир і спокій.

Водночас, відповідні державні органи мусять усвідомити, що добровольцями не можна нехтувати. Це люди ідеї! Їм не страшна смерть. Прийшов час врешті решт, щоб упорядкувати дане питання!

Зважаючи на і так нелегку ситуацію в Україні закликаю усі гарячі голови заспокоїтися, добре подумати і прийняти мудре рішення!

Завтра служитиму Літургію за всіма загиблими і постраждалими! Приєднуйтеся!» - пише о. Бойко.

Джерело:    Воїни Христа Царя

ЗАЯВА ПРОВОДУ ВІЙСЬКОВО-ПОЛІТИЧНОГО РУХУ «ПРАВИЙ СЕКТОР»

Усвідомлюючи всю небезпеку для існування держави та можливі наслідки ситуації в м. Мукачевому на Закарпатті, не бажаючи знищення України як державного утворення, що намагаються зробити як зовнішні вороги, так і внутрішні, Провід ВПР Правий Сектор вирішив: для недопущення кровопролиття, терміново до місця подій виїхати Провіднику ПС Дмитру Ярошу, Командиру ДУК ПС Андрію Стемпіцькому та керівнику Партії Андрію Тарасенку для сприяння забезпеченню проведення об’єктивного та неупередженого розслідування подій, що відбулися у м. Мукачевому 11.07.2015 року, оскільки ми переконані, що наші побратими діяли в рамках необхідної оборони.

Разом з тим, закликаємо продовжити безстрокові політичні акції до арешту винних, на думку Правого сектору, у трагедії, Ланьо, Медведчука та відправки у відставку всього керівництва силових структур Закарпатської області та міністра внутрішніх справ А. Авакова.

Провід Військово-політичного руху «Правий сектор»
Джерело:   БАНДЕРІВЕЦЬ

ЗВЕРНЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В місті Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандити ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектора". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектора", поранено четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі.

Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей не легкий час.

Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.

Звертаємось до Збройних Сил України не брати участь у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.

Смерть бандитам!
Слава Україні!

11.07.2015 р. Б.
Провід ВПР «Правий сектор»
Джерело:   БАНДЕРІВЕЦЬ 

Немає коментарів:

Дописати коментар