Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 13 липня 2015 р.

13.07.2015р. Б. / Чому Наливайченко заступився за «Правий сектор»

Ситуація в Мукачевому є наслідком бездіяльності влади у розв’язанні нагальних проблем людей, імітації боротьби з корупцією та невирішеності питань добровольчих батальйонів. А називати патріотів терористами – неприпустимо, тим більше розгортати проти них антитерористичну операцію.

Про це заявив екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє «Преса України».


Колишній очільник СБУ вважає, що ситуація в Мукачевому є наслідком бездіяльності влади у розв’язанні нагальних проблем людей, імітації боротьби з корупцією та невирішеності питань добровольчих батальйонів.

«Люди і в Києві, і на місцях обурені брехнею, якою влада намагається прикрити свою байдужість і бездіяльність, зрощенням влади і криміналітету, «процвітанням» корупційних схем», - говорить Наливайченко.

Екс-глава СБУ переконаний, що конфлікт у Мукачевому має бути негайно вирішений виключно мирним шляхом.

«Неприпустимим є підганяти ситуацію під лекала Януковича-Якименка, визнаючи патріотів терористами, розгортаючи проти них антитерористичну операцію», - наголошує Валентин Наливайченко.

Також колишній очільник СБУ зазначає, що влада має негайно надати результати розслідування протиправної діяльності депутатів, місцевої влади та їхніх "патронів" у Києві. У зв’язку з цим Наливайченко закликає в понеділок, 13 липня, негайно провести спеціальне засідання Верховної Ради України та прийняти рішення про позбавлення депутатської недоторканості депутатів, які можуть обґрунтовано підозрюватися у здійсненні злочинної діяльності, зокрема «кришуванні» злочинності в регіоні.

«Це гарантія, яка дасть можливість провести об'єктивне розслідування та притягнути винних, хто б це не був, до відповідальності», - стверджує екс-глава СБУ.

Окрім того Наливайченко вважає, що необхідно надати можливість Проводу стабілізувати ситуацію в «Правому секторі» під відповідні гарантії Верховної Ради України та за результатами розслідування.

Зазначимо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков коментуючи події в Мукачевому називає представників «Правого сектору» бандитами, а Президент Петро Порошенко – злочинцями, при цьому про іншу сторону конфлікту – людей нардепа Михайла Ланьо, як один, так і інший подібно не називають.

Нагадаємо, спікер 13-го запасного батальйону ДУК «Правий сектор» Олексій Бик повідомив, що глава міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков наказав знищити представників ДУКу «Правого сектора», які брали участь у перестрілці з силовиками в Мукачевому.

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар