Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 15 липня 2015 р.

15.07.2015р. Б. / Конфлікт у Мукачевому ми вирішимо, а з Широкиного не відступимо, - командир восьмого батальйону ДУК «Правий сектор»

Ситуація в Мукачевому залишається напруженою. Зі зброєю у лісі лишаються ще хлопці з «Правого сектора», є поранені, яких ще не вивезли. Наразі триває спецоперація із їх затримання. При цьому Дмитро Ярош як провідник «Правого сектора» має домовленість з керівниками спецоперації про те, що коли хлопці будуть знайдені, у Яроша буде можливість з ними спілкуватися. Таким чином, вдасться вийти з цього конфлікту.

Про це «Погляду» розповів командир восьмого батальйону ДУК «Правий сектор» Андрій Червень.

Коли Андрій був у Мукачевому, із лісу вдалось вивезти двох поранених хлопців, лишається ще троє поранених.

«Дмитро Ярош ні на мить не залишає хлопців наодинці. Він особисто прибув у місто, щоби мати можливість з ними поспілкуватись. Коли вони будуть виявлені керівниками спецоперації, яка там ведеться за лінією СБУ, є домовленість, що Ярошу дадуть з ними зустрітись. Він знайде потрібні слова і ми вийдемо з цієї ситуації», - розповів Андрій Червень.

Водночас він наголосив, що наказу від Яроша йти на Київ чи захоплювати адміністративні будівлі не було і немає.

«Ми лишаємось на позиціях на сході країни. Мобілізуємось для зустрічі ворога, бо він буде наступати як зсередини країни, у вигляді п’ятої колони, так і ззовні. Нехай сьогоднішня влада зрозуміє всю загрозу ситуації і не піддається на провокації», - говорить командир восьмого батальйону ДУК «Правий сектор».

За його словами, бійці «Правого сектора» не відступлять з Широкиного.

«Весь цей план про демілітаризовану зону ми вважаємо величезною військовою похибкою. Ми вкотре переконаємось, що ніяких домовленостей ворогуючою стороною не буде дотримано. Їм тільки того й треба – зайняти ті позиції, які займали українські війська в селищі. Як тільки вони займуть ті висоти, їм відкривається пряма дорога на Маріуполь. З Широкиного, де ми знаходимось, Маріуполь видно фактично як на долоні.

Оскільки військовим шляхом ворог нічого не міг зробити в Широкиному, використовував і танки, і міномети, і гаубиці, то пішов політичним шляхом. Однак добровольці з «Азову», «Донбасу», ДУК, які там стоять, бо ЗСУ були там присутні тільки у вигляді артилерійських підкріплень, патрулів на блокпостах, заявляють, що не підуть зі своїх позицій, бо це є зрада Маріуполя», - заявив Андрій Червень.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями «Правого сектору». Ситуація сталася, тому що вони блокували проходження злочинної контрабанди.

Фото: politolog.net 


Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар