Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 11 липня 2015 р.

11.07.2015р. Б. / У Гарнізонному храмі заупокійною молитвою вшанували пам'ять військових, які загинули під Зеленопіллям

У річницю трагедії під Зеленопіллям, 11 липня 2015 року, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) молились Божественну Літургію за упокій загиблих внаслідок обстрілу військовослужбовців та усіх, хто віддав своє життя обороняючи територіальну цілісність України в зоні АТО.

Заупокійну молитву очолив о. Степан Сус - Настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла та Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ. Помолитись за упокій Новітніх Героїв України прийшли родичі, товариші, військовослужбовці, волонтери та мешканці міста. По завершенні заупокійного богослуження, капелани разом із присутніми помолились панахиду, опісля цього усі охочі відправились на Личаківський цвинтар, де на полі почесних поховань №76, разом із військовими душпастирями помоляться на могилах загиблих Героїв України.

Пригадуємо, що з нагоди вшанування пам'ятті загиблих військових під Зеленопіллям, о 17:00 год. у Гарнізонному храмі відбудеться вечір-реквієм у виконанні кларнетистів Львівського театру опери та балету «Львів кларнет квартет».

Ласкаво запрошуємо прихожан та гостей нашого храму своєю присутністю вшанувати пам'ять загиблих Новітніх Героїв України.

Довідка.
У ніч на 11 липня 2014 року біля с. Зеленопілля, Луганської області терористи обстріляли з системи «Град» бійців 24-ї окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького (Яворів, Львівщина) і частину 79-ї бригади. За офіційними даними, цієї трагічної ночі загинув 21 військовослужбовець Збройних Сил України.

Джерела:     Капеланство.info

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар