Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 31 січня 2014 р.

31.01.2014р. Б. / Уряд Януковича – купка кретинів і усміхнених рабів, – Die Welt

http://img.pravda.com.ua/files/d/c/dc18f4d-orb.jpg
Існує кілька причин не любити Віктор Януковича, пише оглядач німецького видання Die Welt Жак Шустер у статті про українського президента та політичну кризу в країні, повідомляє ТВі.

«Його уряд складається з купки моральних кретинів і усміхнених рабів, на чолі яких стоїть володар з незворушним обличчям, як у професійного гравця в покер. Саме при Януковичі небувалих висот досягли кумівство, хабарництво, розпуста і жорстокість, яка легко переходить у насильство проти будь-яких інакодумців. При ньому Україна посіла 144-те місце з 178-ми в рейтингу корумпованості країн, і саме цей президент відповідальний за те, що спочатку мирний протест на Майдані переріс у вуличні бої», – зазначає видання.

«Виникає враження, що маси мітингувальників готові покинути барикади та вулиці, тільки якщо Янукович і його Партія регіонів зникнуть раз і назавжди», – розповідає автор. «Європа і США ставляться до цього бажанням з благоволінням. Ще з «арабської весни» американці і європейці навіть звичайні вуличні багаття, біля яких гріються змерзлі демонстранти, сприймають як «факели свободи». При цьому нікого від Берліна до Вашингтона не цікавить, що противники чинної влади в Україні – не єдиний однорідний рух, а численні, у тому числі агресивно налаштовані групи», – мовиться у статті.

Видання зазначає, що відповідальність за нинішні події почасти несе й опозиція, бо колишній президент Віктор Ющенко і екс-прем’єр Юлія Тимошенко нічого не робили, аби запобігти занепаду України. Мало що свідчить про те, що їхні наступники кращі, але якби вони й виграли вибори, їм, щоб запобігти банкрутству країни, довелося б кардинально змінювати курс і проводити болючі реформи. А рядовим українцям довелося б довго «йти долиною сліз».
«Чи залишиться у цих людей бажання інтегруватися до Європи і чи вони знову вийдуть на Майдан?», – запитує автор.

Джерело:   GALNET

Немає коментарів:

Дописати коментар