Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 6 січня 2014 р.

06.01.2014р. Б. / Євромайдан запрошує усіх на Різдвяне богослужіння

Київський Євромайдан запрошує киян і гостей столиці зустріти Різдво разом. Про це йдеться у заяві на сайті «Батьківщини».

Зранку 6 січня почалося богослужіння. Упродовж всього дня зі сцени Майдану виступатимуть вертепи та церковні хори. Увечері з привітаннями на сцену вийдуть лідери опозиції. Різдвяне богослужіння розпочнеться о 22:00, на 23.00 заплановане пастирське слово від представників конфесій.

На Святий вечір гостей Майдану пригощатимуть кутею, пампухами, узваром. Також на Майдані приготують традиційне святкове меню з дванадцяти страв.

На Різдво, 7 січня, починаючи з 8:00 і до ночі на сцені Майдану триватимуть молитви, а також виступатимуть вертепи. О 13:00 церкви Києва та інших міст проведуть святковий передзвін, який буде підтриманий на Майдані. Сюди організатори запрошують приходити на свято з маленькими дзвіночками.

Після цього на сцені відбудеться Різдвяне богослужіння, будуть зачитані Різдвяні привітання від предстоятелів церков.

Вдень з привітанням з Різдвом Христовим виступлять лідери опозиції.

О 15:00 на Майдані відбудеться парад Різдвяних зірок, а о 16:00 – флешмоб, під час якого колективи вертепів запросять волонтерів разом привітати киян з Різдвом, а увечері розпочнеться святковий концерт.

Раніше в опозиції заявили, що не скликатимуть народне віче до Різдва, оскільки багато мітингувальників роз’їхалися на свята по домівках.

Джерела: www.radiosvoboda.org

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар