Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 21 січня 2014 р.

21.01.2014р. Б. / ЗАКЛИК ДО ВСІХ КАТОЛИКІВ ТА ЛЮДЕЙ ДОБРОЇ ВОЛІ

Теперішня влада в Україні розпочала безпрецедентні утиски українських греко-католиків. У своєму безумстві влада погрожує поставити УГКЦ поза законом. Як колись їхні більшовистські попередники у 1944 році, вони з одного боку обіцяють не утискати Церкву, а з іншого ведуть переслідування. Фіналом більшовистських обіцянок був 1946 рік, коли кривава окупаційна влада поставила УГКЦ поза законом, розпочавши криваве переслідування Церкви: мирянства, монашества і клиру.

Як і тоді так і тепер, 70 років після облудних обіцянок більшовиків, їхні духовні нащадки розпочинають судове переслідування греко-католицьких священиків. Так 31.01.2014 року в 15 годині у Львові в приміщені Франківського районного суду м. Львова, вул.Генерала Чупринки 69, розпочнеться суд над о. Михайлом Димидом за сфабрикованими звинуваченнями.

Сьогодні судять одного священика, завтра можуть за сфабрикованими звинуваченнями судити іншого, потім єпископа, потім просто мирян за їхню вірність Церкві.  Якщо сьогодні не станемо в обороні о. Димида, завтра можемо опинитися серед розбурханого моря кривавого переслідування Церкви. Сьогодні переслідують греко-католиків, завтра вони візьмуться за римо-католиків, київських православних, автокефальних, протестантів.

В такій ситуації команда сайту «Католицький Оглядач» закликає усіх католиків об 14:45 прийти 31.01.2014 року під приміщення Франківського райсуду і своїм мирним молитовним зібранням висловити підтримку переслідуваному священику, а також протест цій владі.

Прийди і захисти своє право на свободу совісті. Свобода – Божий дар! Не дай владі вкрасти його в себе і своїх дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар