Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 16 січня 2014 р.

16.01.2014р. Б. / Бандитська влада прийняла ряд нових юридичних норм, котрі допоможуть їй розширити масштаби репресій

Окрім бюджету, сьогодні з порушенням усіх норм був "прийнятий" закон Олійника-Колісниченка, спрямований на придушення протестів, закон що суттєво збільшить безпредєл ДАІ на дорогах, і закон що значно полегшує зняття недоторканності з депутатів.

Так, законом Олійника-Колісниченка (№3879) зокрема, до кримінального кодексу вноситься ст. 110-1 "екстремістська діяльність", де йдеться про "поширення екстремістських матеріалів у мережі інтернет, у соціальних мережах, на масових зібраннях..."

У кодексі про адмінпорушення змінено   ст.185-1 про "порушення порядку" проведення мирних зібрань —  встановлюється відповідальність за маски, шоломи, формений одяг, встановлення "конструкцій" тощо - до 15 діб. (боротьба з людьми на Майдані, особливо це стосується “Правого сектору” та інших відділів самооборони).

В законі також ідеться про  поширення матеріалів, що є "образливими" для наших наскрізь продажних і аморальних суддів (боротьба з тими хто намагається чинити моральний тиск на суддів, що приймають протизаконні рішення).

Заборонено під загрозою втратити права на 2 роки (з вилученням транспортного засобу!) збиратися у колони "більше ніж 5 машин" (боротьба з Автомайданом).

Фактично, злочинна влада розширює юридичну платформу для проведення репресій. І далі обмежуватися “законницькою” парадигмою мислення і дії — значить копати собі могилу. Тож демонстранти вже сьогодні мають перейти до активних наступальних дій, адже завтра може бути пізно.

Джерело:   БАНДЕРІВЕЦЬ

Немає коментарів:

Дописати коментар