Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 27 травня 2013 р.

27.05.2013р. Б. / Французька поліція кийками і сльозогінним газом розганяла захисників традиційної сім’ї


Як повідомляють світові інформаційній агентства, мирний протест проти законодавчого скасування традиційної сім’ї 26 травня у Парижі, стараннями французької поліції переріс у криваву бійню молоді з поліцією. ЗМІ повідомляють про 400-500 тис. демонстрантів та про близько 400 затриманих поліцією учасників протесту.

Уже після закінчення мирної демонстрації і мітингу, французька поліція спровокувала напад групи молодиків у масках, які взяли участь у протесті. За повідомленнями частини ЗМІ поліціянти грубими образами та фальшивими атаками спровокували цю групу на агресивні дії, а потім врізалися у натовп, який не приймав участі у розборах поліції та молодиків. Офіційна версія подій дещо відрізняється від заявленої очевидцями. Згідно з офіційної версії молодики спровокували поліцію на розгін демонстрантів. Хоча обидві сторони заявляють про конфлікт між поліцією та близько 200 молодими людьми, в офіційній версії не подано жодного пояснення чому поліція накинулася також і на мирних демонстрантів. У цілій цій історії цілком не зрозумілим залишається також питання, хто закидував мирних демонстрантів пляшками та камінням.

В часі розгрому демонстрації присутні на протесті священики та мирні демонстранти молилися та співали побожних пісень. Точна кількість постраждалих від насилля поліції та невідомих молодиків у масках не відома.

За матеріалами www.jutarnji.hr / http://24tv.ua



Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар