Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 16 травня 2013 р.

16.05.2013р. Б. / Кардинал Берк: хто підтримує гомосексуальні зв’язки, робить внесок у розпад суспільства


Визнання державою гомосексуальних зв’язків у будь-якій формі шкодить суспільству і сім'ї, – сказав кардинал Реймонд Берк, префект Найвищого Трибуналу Апостольської Сигнатури. Як можна стверджувати, що є проти так званих шлюбів між особами однієї статі, й при цьому погодитися з тим, щоби держава узаконила їхні дії, що суперечать природі? – сказав ватиканський єрарх в інтерв'ю тижневику «Tempi». На його думку, той, хто так стверджує, робить внесок у розпад суспільства. «Це добре задокументовано в історії. Сім'я цього не витримає», – додав кардинал Берк.

Він також вказав на важливість маршів за життя. Минулої неділі він був єдиним кардиналом, що взяв участь у римському марші, який підтримав Папа Франциск на площі св. Петра. Він визнав, що протестувати проти абортів можна теж іншими способами, однак, участь у марші за життя – це щось особливе. Це особисте свідчення моїх життєвих рішень. Вийшовши на вулицю, показуємо всім, як важливо захистити життя. І бачачи, як багато нас є, набираємо також сили, щоби свідчити впродовж року, – сказав голова Найвищого Трибуналу Апостольської Сигнатури.

За матеріалами: pl.radiovaticana.va

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар