Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 12 травня 2013 р.

12.05.2013р. Б. / Вітаємо з Днем Матері


Команда сайту «Католицький Оглядач» щиро вітає всіх матерів з Днем Матері.
 
Нехай Небесна Ненька – Пречиста Діва Марія хоронить усіх Вас і береже під своїм Покровом, а Всевишній Господь зсилає Вам всі свої милості та благословення.
 
Споконвіку мати була першим свідком Христовим для дитини, тим, хто вкладав у дитяче серце перші спасительні істини й упімнення. Без матерів, що віками передавали своїм дітям віру й ідентичність, не було б ні нашої Церкви, ні нашого народу. Тому нехай Всемогутній Бог і надалі допомагає Вам бути світильниками і стовпами віри в наших християнських родинах.

Джерело:   Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. "...Споконвіку мати була першим свідком Христовим для дитини, тим, хто вкладав у дитяче серце перші спасительні істини й упімнення. Без матерів, що віками передавали своїм дітям віру й ідентичність, не було б ні нашої Церкви, ні нашого народу..."

    Долучаючись до команди Воїнів Христа Царя і цього їх, прекрасного привітання "всіх матерів з Днем Матері", зичу вам, всім матерям, дійсним і потенційним, ВІРИ - НАДІЇ - ЛЮБОВІ, а також наснаги у вихованні своїх дітей для Бога і України.

    З повагою і любов'ю р.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити