Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 22 травня 2013 р.

22.05.2013р. Б. / Перший у Тбілісі гей-парад закінчився втечею содомітів

Тбілісі проти гей-параду
 
Православні християни Тбілісі (Грузія) під керівництвом православних монахів і священиків (зокрема, знаного в Грузії о.Василія Мкалавішвілі з Грецької Старостильної Православної Церкви) розігнали пропагандистський парад, запланований на 17 травня з нагоди «дня гомофобії».
 
Число грузинів – противників параду сягало близько 30 тис. осіб! Содоміти, яких було заледве кількадесятеро, фактично не мали жодних шансів. Хоч їм і так пощастило, бо якби не жовті поліцейські автобуси, які їх звідти забрали, справи могли поточитися гірше. 

Навряд чи варто обурюватися методами, застосованими в Грузії. Той, хто хоч трошки знає ментальність цього народу, не дивуватиметься цьому. Демонстранти несли плакати «Не хочемо Содому і Гоморри!», «Демократія не означає аморальності», «Стоп пропаганді гомосексуалізму з Грузії». 

«Ми не дозволимо цим хворим людям проводити паради геїв у нашій країні. Це проти наших традицій і нашої моральності», – сказала Сусанна Тавадзе, з пучком кропиви в руці, готова пустити її в хід проти геїв. 

Отець Давид, православний священик – один з організаторів антигейської демонстрації, сказав, що цей парад «принижує традиції народу». Грузинська влада дала зелене світло зібранню, заявляючи, що всі грузини, незалежно від орієнтації, мають право виражати свою думку в публічному просторі. 

«Ми проти пропаганди гомосексуалізму», – сказав 21-річний студент Ніколай Кіладзе. – «Якщо ми мусимо погоджуватися з такими парадами, аби стати членом Євросоюзу та інших західних організацій та блоків, то я проти вступу до них». 

Минулого четверга предстоятель Грузинської Православної Церкви патріарх Ілія ІІ звернувся до властей, щоб вони не погоджувалися на гей-зібрання, додаючи, що це є «порушенням прав більшості» і образливе для грузинських традицій. 

За матеріалами: PRAWOSŁAWNY PARTYZANT

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар