Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 19 травня 2013 р.

19.05.2013р. Б. / Розпочалася найбільша в Україні молодіжна проща


У Стрийській єпархії розпочалася найбільша піша молодіжна проща в Україні. ХХІ проща до Гошева, яка традиційно відбувається у третю неділю травня. 

 О 5 год ранку у Катедральному храмі Успення Пресвятої Богородиці розпочався Молебень до Богородиці біля чудотворної ікони Ліської Божої Матері, який очолив о. Богдан Манишин, протосинкел Стрийської єпархії УГКЦ. Співслужили йому кілька священиків, які пізніше в дорозі сповідали прочан. Після завершення молебня, о. Богдан звернувся із напутнім словом до молоді, де наголосив на тому, що ця проща є присвячена Року Віри. Потім семінаристи винесли на подвір’я храму копію Чудотворної ікони Гошівської Божої Матері, а за нею почала вишиковуватися величезна колона прочан. 

За приблизними підрахунками, кількість прочан вже на самому початку прощі перевищила 10 тис, а далі ця кількість почала поступово зростати. Колона всіх учасників прощі розтягнулась на відстань більше 5-ти кілометрів. Волонтери, пластуни, скаути і члени організації Українська Молодь Христові, які спільно із Молодіжною Комісією Стрийської єпархії є організаторами прощі, слідкують за порядком і надають потрібну допомогу.

Джерела: http://paraskeva.org.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар