Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 25 листопада 2011 р.

25.11.2011р. Б. / У Львівській архиєпархії вшанують пам’ять жертв Голодомору

З благословення Високопреосвященнішого владики Ігоря архиєпископа Львівського, 26 листопада в День пам’яті  жертв Голодомору в Львівській архиєпархії відбудуться поминальні заходи приурочені 78-ій роковині цих трагічних подій.

У День пам’яті 26 листопада по всіх церквах Львівської архиєпархії будуть служитися поминальні Богослуження за упокій душ жертв Голодомору. В цей день також відбудеться спільне екуменічне заупокійне Богослуження біля пам’ятнику Т. Шевченку, опісля загальнонаціональна хвилина мовчання та акція «Свіча пам’яті». Після хвилини мовчання по всіх храмах нашої єпархії битимуть в дзвони в пам’ять про ці трагічні події.

Також, відповідно до розпорядження міського голови Андрія Садового , 26 листопада у Львові буде приспущено державний прапор на будівлі Ратуші та будинках і спорудах органів державної влади і місцевого самоврядування. На житлових будинках та будівлях підприємств, установ і організацій Львова у цей день буде вивішено державний прапор з траурними стрічками.


Прес-служба Львівської архиєпархії

Програма скорботних заходів в день памяті жертв голодомору у Львові

З 8.00 - поминальні Літургії у всіх храмах Львова за упокій душ жертв голодоморів

15:00 - екуменічне заупокійне богослужіння біля пам’ятника Т.Г. Шевченку

16.00-16.01 - «Хвилина Мовчання»;

16.01-16.05 - лунатимуть дзвони у всіх церквах м. Львова та області;

16.15 – покладання квітів до Пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій на пр. Чорновола у Львові;

16.30-16.31 - на площі перед пам’ятником Т.Шевченку «Хвилина Мовчання» в супроводі звуку метронома;

16.31-16.35 - звучатиме відлуння дзвонів;

16.35-17.05 - театралізоване дійство культурно-мистецького центру «Острів дитинства»;

17.05 - проведення акції «Засвіти свічку!». Представники обласної та міської влади, учнівської та студентської молоді, громадськості запалять свічки та лампадки на площі навпроти пам’ятника Т.Шевченку;

18.00-19.30 - вечір-реквієм з нагоди вшанування пам’яті жертв голодоморів в концертному залі Львівської обласної філармонії.

Джерела: www.ugcc.lviv.ua


Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар