Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

18.11.2011р. Б. / Учителів просять нагадати школярам про Голодомор



Громадський комітет із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду 1932-1933 років закликав освітян підтримати загальнонаціональну традицію та провести у поминальний тиждень 21-25 листопада Уроки пам’яті Голодомору в Україні.

 
Про це йдеться у зверненні Комітету до керівників освітніх закладів та вчителів. 

Освітян також просять організувати учням відвідування пам’ятних місць, музеїв пам’яті жертв Голодомору та залучити школярів та студентів до участі у громадських поминальних заходах у День пам'яті жертв Голодомору 1932—1933 років. 


«Зважаючи на важливість продовження роботи з вивчення наймасштабнішої в історії людства трагедії, розкриття історичної правди про трагічні події 1932-33 років та гідного вшанування пам’яті мільйонів безневинних жертв Голодомору-геноциду, звертаємося до керівників освітніх закладів, вчителів підтримати загальнонаціональну традицію та провести у поминальний тиждень 21-25 листопада Уроки пам’яті, організувати відвідування пам’ятних місць та музеїв пам’яті жертв Голодомору, залучити школярів та студентів до участі у громадських поминальних заходах, — йдеться у зверненні. — Вбиті в 33-му можуть жити у нашій пам’яті і сьогодні саме від вас, шановні вчителі та керівники освітніх закладів, залежить збереження цієї пам’яті наступними поколіннями українців». 



Цього дня за підтримки Громадського комітету відбудуться всеукраїнські заходи «Голодомор-геноцид ’32-33. Пам’ятаємо»:

 
• Скорботна хода пам'яті дітей, загиблих під час голоду від метро «Арсенальна» до Меморіалу пам’яті жертв голодоморів в Україні в Києві — початок о 14:00;

• Пам’ятні заходи біля Меморіалу пам’яті жертв голодоморів в Україні (панахида за вбитими голодом, загальнонаціональна хвилина мовчання та всеукраїнська акція «Запали свічку») — початок о 14:30. 


• Заходи із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду по всій Україні та закордоном. 


Нагадаємо, у серпні минулого року Міністр освіти Дмитро Табачник заявив, що Голодомор не був геноцидом українців, відтак у нових підручниках з історії України з опису Голодомору 1932-1933 рр. забрали визначення «геноцид». 


За матеріалами: Історична правда 

Джерело:   КРЕДО  


 "...Нагадаємо, у серпні минулого року міністр освіти дмитро Кабачник заявив, що Голодомор не був геноцидом українців, відтак у нових підручниках з історії України з опису Голодомору 1932-1933 рр. забрали визначення «геноцид»..."

Отже за визначенням міністра освіти, якщо Голодомор в Україні не був - ГЕНОЦИДОМ УКРАЇНЦІВ, то, відповідно, й у історії жидівського народу ніколи не було "ХОЛОКОСТУ" і дітей в Ізраїлі свідомо обманюють, друкуючи у підручниках історії, що він ніби був...


Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.

Немає коментарів:

Дописати коментар