Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 29 листопада 2011 р.

29.11.2011р. Б. / В Ірпені вандали розгромили і пограбували каплицю УГКЦ

Ірпінь.Каплиця
У неділю, 27 листопада, приблизно о четвертій ранку було скоєно пограбування греко-католицької каплиці Святої Анни в м. Ірпінь, що на Київщині.

Щоб потрапити усередину, злодії розбили два вікна, погнули металеві грати на вікні, виламали двері, розбили скриньку із пожертвами, викрали деякі речі для внутрішнього вжитку парафіян.

Про цю подію було негайно поінформовано вище керівництво Церкви та міліцію. Співробітники Ірпінського міського відділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу.

«Згідно з розкладом Богослужінь на неділю, - розповідає настоятель парафії отець Мирослав, - о 8.30 у нас є Утреня, о 10.00 Свята Літургія. Злочин було виявлено біля 7.00. Вірні, котрі прийшли до каплиці, стали свідками того, що зробили з їхнім місцем для молитви. Спільно було вирішено навести лад, а Божественну Літургію відслужили о 17.00».

Керівні органи та громадськість міста Ірпеня висловили своє обурення цією подією, що вже набула у місті розголосу, та запевнили настоятеля та громаду парафії, що зроблять усе можливе для швидкого розкриття цього злочину.

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ

Джерело: КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар