Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 19 листопада 2011 р.

19.11.2011р. Б. / У Львові вшанують пам`ять Преподобної Йосафати Гордашевської

У неділю, 20 листопада, церква вшановує пам’ять Преподобної Йосафати Гордашевської з нагоди 10-ї річниці проголошення її блаженною.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Моління перед мощами преподобної Йосафати відбудуться в каплиці монастиря Сестер служебниць Непорочної Діви Марії (вул. Пасічна, 8).

Нагадуємо, 27 червня 2001 року Святіший Отець Іван Павло ІІ під час пастирського візиту в Україну представив світові «жінку всіх часів» – Преподобну Йосафату Гордашевську, співзасновницю Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії. Як повідомили Сестри служебниці, її святість полягала у молитві та жертовному служінні Богові і своєму народові, у виконанні щоденних обов’язків з любов’ю та посвятою.

    Програма служіння:

14.00 – Молитва перед мощами
15.00 – Акафіст до Преподобної матері Йосафати
16.00 – Вервиця до Преподобної матері Йосафати
17.00 – Молебень до Преподобної матері Йосафати

Джерела: ЗІК


Мандрівники Христа Царя


Додаткову інформацію, про Блаженну Йосафату Гордашевську, Ви можете прочитати за цим посиланням:  СВЯТІ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

Немає коментарів:

Дописати коментар