Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 16 листопада 2011 р.

16.11.2011р. Б. / Вебінар про Східні Католицькі Церкви

У четвер, 17 листопада, о 15.00, УГКЦ продовжить проект онлайн-семінарів з історії Церкви. Черговий вебінар з історії Церкви буде присвячений темі «Східні Католицькі Церкви: поняття, еклезіальний та церковно-правовий статус». Його проведе директор Інституту історії Церкви Українського католицького університету о. д-р Андрій Михалейко.

Усіх зацікавлених взяти участь у вебінарі просимо перейти за цим посиланням (https://www3.gotomeeting.com/register/307818870) та заповнити спеціальну форму. Після реєстрації ви отримаєте на свою електронну адресу підтвердження про реєстрацію та посилання для підключення. Лінк буде активний під час проведення вебінару. Крім того, за годину до вебінару всі зареєстровані учасники отримають на свою електронну скриньку лист-нагадування.

Попередній вебінар на тему «Історичні передумови розвитку Церков східного християнства: Єдність у множинності» можна подивитися за цим посиланням: http://ugcc.org.ua/webinars/2011-11-03.wmv.

Джерело: www.ugcc.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар