Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 22 жовтня 2014 р.

22.10.2014р. Б. / «Беркут» обшукує волонтерів, які возять допомогу військовим, — священики

Беркут
Спецпідрозділ міліції «Беркут», який мав бути розформованим, працює на дорогах та обшукує автівки волонтерів, які допомагають українським військовим Про це неодноразово повідомляли активісти. Під обшук потрапляли також священики. За їх словами, «Беркут» мститься за Майдан, насміхається з української державності, розповідає про хунту і жадібних попів.
 
«На під'їзді до Харкова зі сторони Чугуєва є блок-пост. Нас зупиняють. Ба! Сині комки з наліпками "Беркут"! Без будь-якого дозволу почали перевіряти нашого мінівена: перетрусили все, навіть мої кишені і попівського саквояжа з кадилом, книжками і святою водою. Шукали зброю і боєприпаси. Потім я зрозумів, що проблема в київських номерах. Помста за Майдан. Але це півбіди. Після обшуку розпочалась ватна політ-інформація. Десь хвилин сорок борзим нестерпним агресивним тоном вони нам читали лекцію про київську хунту, про гейропу, про красавца Путіна, про велич російської армії, Про те як вони били дівчат на Майдані, про золото Айдару, про Нігояна, якого убив Правий Сектор, про жадібних попів, про безпесперспективність ходіння на вибори, та багато чого», — написав на своїй сторінці у Фейсбуці православний священик о. Костянтин Холодов, який повертався зі Сходу.
 
Католицького священика о. Миколу Мишовського, який також їздив з волонтерами в зону АТО, «Беркут» зупиняв на Полтавщині. «Чому в Україні має хтось шанувати український народ і рахуватися з ним? Адже можна вдосталь знущатися, за це не те що не буде жодного покарання, а ще даватимуть зарплату і пенсію», — коментує випадок о. Микола. 
 
Нагадаємо, спецпідрозділ міліції «Беркут» було ліквідовано наприкінці лютого, після трагічних подій на київському Майдані. 

Наказ номер №144 від 25 лютого 2014 року «Про ліквідацію спеціальних підрозділів міліції цивільної безпеки "Беркут"» підписав тодішній в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков. 

Під час кривавих подій у Києві загинули десятки протестувальників, сотні були травмовані. Досі не покарані замовники та виконавці злочину. 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар