Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 1 жовтня 2014 р.

01.10.2014р. Б. / Завдяки лєнінопаду очищується Україна, - Патріарх УГКЦ

Завдяки ленінопаду очищується Україна - Глава УГКЦ
Дуже вас прошу: ніколи не ставте на місце Бога когось чи щось інше. Якщо Господь Бог буде в центрі вашого життя, то все решта стане на своє місце.

Наголосив Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час Архиєрейської Літургії 30 вересня 2014 року в храмі Покрови Пресвятої Богородиці в Брісбені (Австралія), - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Департамент інформації УГКЦ.

 Предстоятель Церкви зазначив, що перебуваючи з офіційним душпастирським візитом в Австралії останні два тижні, він багато відвідав греко-католицьких храмів, які будували перші українські переселенці. За його словами, центром життя українських громад на цих теренах майже від самого початку була Церква.

Блаженніший Святослав також зазначив, що спілкувався в церквах з людьми різних національностей: росіянами, італійцями, англійцями: «Дуже важливо, що храми – є місцями зустрічі із живим Христом. Дякую усім, хто шукає Бога і поставив Його в центрі свого життя».

«Прошу вас: збережіть той спадок віри ваших батьків, плекайте спадщину вашої християнської віри, як найдорожчий скарб», – звернувся Глава Церкви до австралійських українців.

Він також зауважив, що люди в Австралії цікавилися подіями в Україні. «Я казав їм, що діється велике очищення. Христос, можливо, у такий неприємний і болючий спосіб для нас очищає розум і серце сучасного громадянина незалежної України. Ми бачимо, як цими днями одним за одним падають пам’ятники Леніну. Нещодавно скинули пам’ятник Леніну в Харкові. Хвиля очищення йде по Україні. Однак вона нам коштує крові наших героїв, наших солдат», – зауважив проповідник.

«Просімо Господа Бога, щоб ми всі разом, не залежно від того, де ми живемо, в Австралії чи в Україні, єдиним серцем і єдиними вустами, чистим нашим християнським життям, могли славити Єдиного Бога», – закликав Глава УГКЦ вірних усієї Церкви.

Додамо, що із Верховним Архиєпископом УГКЦ співслужили Єпарх Австралії, Нової Зеландії та Океанії, Архиєпископ Брісбену РКЦ Марк Колерідж та єпископ-помічник Йосиф Удеман.

 Останнього дня душпастирського візиту Глави Церкви до Австралії Першоієрарх Церкви подякував усім, хто організував його візит. Особливо Очільник УГКЦ подякував владиці Петрові (Стасюку), який увесь час візиту супроводжував його.

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар