Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 2 жовтня 2014 р.

02.10.2014р. Б. / У Запоріжжі прощалися із загиблими солдатами

Ян Собіло похорони Запоріжжя
У Запоріжжі 1 жовтня поховали 56 невідомих солдат, які віддали своє життя за Україну. Помолитися за загиблих прийшли представники різних християнських конфесій Запоріжжя.
 
Православні Київського Патріархату, римо- та греко-католики прийшли на цвинтар поблизу Запоріжжя щоб провести в останню путь полеглих захисників. 

Єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії Ян Собіло написав у своїй сторінці в Фейсбук: «Ці похорони були особливі для мене. Ми молились над трунами тих, яких мами, жінки, діти очікують, що вони повернуться додому. А ми не знаємо їх імена, і сім"ї не знають, що їхні душі вже на небі». 

На похоронах також були представники влади та армії, а також багато простих людей, які прийшли помолитися за загиблих воїнів. 

«Тому це духовна подія. Відчувалась щира молитва за ці душі. Якби хоч один із них встав сьогодні, то міг би засвідчити, що є одне небо для всіх і один Бог. Як говорили сьогодні на цьому прощанні — вони встали всі поруч, один за одного, не зважаючи, хто якої нації і якого віросповідання, щоби зупинити ту біду, яка прийшла на нашу землю», — написав єпископ Ян Собіло.
похорони Запоріжжя
похорони Запоріжжя


Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар