Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 15 грудня 2013 р.

У Київ прибули два потяги кримінальників з бітами, - свободівець

Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua

 
Про це заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Блавацький, який повернувся із залізничної станції, передає прес-служба партії.

"На залізничну станцію "Київ-Московський" прибули два потяги з приблизно 40 вагонів без розпізнавальних знаків. У поїздах знаходяться особи характерної кримінальної зовнішності, деякі з них вже почали виходити з потягів. Прибулі озброєні палицями і бітами", - заявив Блавацький.


"Вважають, що ці два потяги з людьми - це цілеспрямована провокація, яку готує влада в нинішній численної акції опозиції", - резюмував він.
Фото: censor.net.ua

Кримські регіонали відправляють "ешелони добровольців" на Антимайдан

===========================

Майдан прийняв резолюцію, яка забороняє Януковичу підписувати угоду про вступ до Митного союзу

 "Ми рішуче застерігаємо Януковича від спроби повернути нас у минуле"

Учасники мітингу на Майдані Незалежності в Києві вимагають від президента України Віктора Януковича не підписувати Угоду про вступ України до Митного союзу під час візиту до Москви 17 грудня.
Фото: facebook.com
"Ми рішуче застерігаємо Януковича від спроби повернути нас у минуле, і категорично забороняємо йому підписувати Угоду про приєднання до Митного Союзу", - йдеться в тексті резолюції, яку зачитав екс-глава МЗС Борис Тарасюк зі сцени Євромайдану.

У тексті резолюції наголошується, що Митний Союз - це не тільки відсутність демократичних виборів, а й замовні суди, політичні репресії, нескінченна корупція, "совкова" економіка і низький рівень життя. Крім того, в документі наголошується, що МС - це "суспільство вчених президентів", чим і є привабливим для Януковича.


Крім того, в резолюції наголошується, що ТС "створений в інтересах лише однієї країни - Росії".

"Україна більше не буде губернією Російської Імперії, вона буде членом ЄС", - зачитав Тарасюк текст документа.

На 18:00 17 грудня, дату можливого підписання угоди, Євромайдан постановить зібрати чергове віче, щоб люди могли своєю присутністю не дозволити підписати документ про вступ до Митного союзу.


Також, учасники Євромайдану підтримали резолюцію про звільнення політв'язнів "Свобода політичним в'язням, ні політичним репресіям", який зачитала журналістка Тетяна Чорновол.
Резолюції Євромайдану було проголосовано голосуванням усіх присутніх на мітингу шляхом підняття руки.
==========================
Учасники Євромайдану вирушають з пікетами до СБУ, МВС та ЦВК
Олександр Турчинов. Фото: vidomosti-ua.com

"Будемо стояти тут до перемоги"
 
Керівник Центрального штабу ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов закликав Народне вічі виставити пікети біля будівель Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та Центральної виборчої комісії.

"Ми проведемо попереджувальні пікети Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ", - заявив Турчинов під час народного віча на Майдані Незалежності.

"Ще одна колона пройде вулицями Києва до Центральної виборчої комісії, - зазначив Турчинов.

Координатор зазначив, що пікет під ЦВК має на меті нагадати про відповідальність про фальсифікацію виборів, які в неділю проходять у п'яти мажоритарних округах.


Крім того, Турчинов зазначив, що автобуси з активістами Майдану в неділю вранці вирушили в Миколаївську та Черкаську області, де розташовані округу, на яких відбуваються вибори.


На завершення виступу депутат закликав до формування 3 колон, які відправляться до будівель ЦВК, СБУ та МЗС.

"Пам'ятайте: у нас мирна хода! Інші залишаються на Майдані. Будемо стояти тут до перемоги", - закликав мітингувальників Турчинов.

Джерело:    iPress.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар