Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

суботу, 7 грудня 2013 р.

07.12.2013р. Б. / Фешн-фотограф з Франції створила серію світлин проти насилля на Євромайдані

Фешн-фотограф Аліса Бережна зробила серію фото, якими закликає припинити насильство в Україні. Приводом для фотопроекту стало побиття учасників протестів у Києві.
проти насилля
«Мене звати Аліса Бережна (під фото я підписуюсь як Alice BERG ), я фотограф. З 2012 року живу та працюю в Парижі. Зазвичай займаюся фешн-фотографією та публікаціями, але не могла просто опустити очі на події на Майдані. І результатом стала ця серія робіт, які агітують проти насильства. За день ми зібрали команду з восьми осіб, і відзняли історію. Всі моделі — європейського походження. Вони всі знають, для чого робився проект, і яка ідея. Я хотіла показати, що незважаючи на побої, люди не бояться і будуть продовжувати мирно відстоювати свої позиції. Плюс, акцент на тому, що жорстокість не може виглядати привабливо. Тому знімки дуже реалістичні, інколи відразливі».
проти насилля
CREDO пригадує, що Конференція єпископів РКЦ України висловила засудження жорстокості: «Ми засуджуємо застосування невиправданого та брутального насильства з боку правоохоронних органів проти мирних демонстрантів. Вважаємо, що ненависть і насильство не є шляхом до успішного вирішення конфліктів. Закликаємо представників влади невідкладно вжити кроків, які відкриють дорогу до суспільного порозуміння та діалогу. В ці важкі часи, які переживає наша Батьківщина, ми заносимо наші прохання до Бога за нашу країну та її народ і заохочуємо всіх людей доброї волі молитися за Україну».
проти насилля 

проти насилля 

проти насилля 

проти насилля 

проти насилля


Джерела:    myreport

КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар