Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 29 грудня 2013 р.

29.12.2013р. Б. / Патріарх Філарет: Як народ стоїть сьогодні на Майдані, так і повинен стояти до кінця


Патріарх Філарет: Як народ стоїть сьогодні на Майдані, так і повинен стояти до кінцяРосія має імперіалістичні наміри, хоче знову приєднати до себе Україну, Білорусь, Молдову, Казахстан, Вірменію, створити імперію. Про це «Українському тижню» розповів Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на "ТИЖДЕНЬ".

«Що дає нам Європа? Насамперед вона зберігає українську державність. Усі країни, які входять до ЄС, є незалежними. Україна, якщо буде в Європейському Союзі, збереже свої державність і суверенітет. Якщо ж долучиться до Митного союзу, до євразійського простору, утратить їх. Росія має імперіалістичні наміри, хоче знову приєднати до себе Україну, Білорусь, Молдову, Казахстан, Вірменію, створити імперію. Українці туди не хочуть», - пояснив Філарет.

За його словами, це не значить, що українці є ворогами Росії.

«З нею нас багато що поєднує, але ми бажаємо бути самостійними, незалежними і приєднуємося до кращого, а не до гіршого. У 2014 році найбільшою небезпекою для України стане входження в Митний союз. Яким чином цього не допустити? Як народ стоїть сьогодні на Майдані, так і повинен стояти до кінця. Він переможе. Якщо суспільство чогось не хоче, його силою довго не втримаєш. Це не значить, що серед українців немає тих, хто хоче єднатися з Росією. Проте Україна загалом, не тільки її Захід, а й Схід, хоче до Європи. Тому ми переможемо», - вважає Патріарх Філарет.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар