Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 26 грудня 2013 р.

26.12.2013р. Б. / «Я хочу висловити свою солідарність з тими, хто не боїться говорити правду», – Блаженніший Святослав Шевчук

Шевчук
«В імені нашої Церкви хочу висловити велике занепокоєння з приводу насильства, яке шириться на теренах України щодо журналістів та громадських активістів. Право говорити правду є одним із фундаментальних прав свобідної людини», – сказав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, коментуючи останні події із побиттям відомої журналістки та громадської активістки Тетяни Чорновіл.
 
«Я хочу висловити свою солідарність з тими, хто не боїться сьогодні говорити правду в Україні. Каже Христос: "Пізнайте правду і правда визволить вас". Сподіваюся, що право говорити правду надалі залишиться правом вільних громадян України. Пам’ятаймо слова Господні: "Блаженні переслідувані за правду, бо таких є Царство Небесне"», – наголосив Предстоятель УГКЦ. 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар