Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 1 грудня 2013 р.

01.12.2013р. Б. / Правоохоронні органи мусять захищати, а не провокувати людей, - Блаженніший Любомир Гузар


Блаженніший Любомир Гузар, емерит УГКЦ, вважає, що українцям на євромайданах слід уникнути насилля, а провоохоронні органи мусять захищати, а не провокувати людей. 

У влади було багато часу, щоб підготуватись до асоціації, зазначає він, але вона "старається оправдувати своє поступування аргументами про які не було мови впродовж минулого року". Тому він підтримав молодь, яка вийшла на євромайдани, але застеріг від насильства.

"Сила народу не потребує насилля щоб діяти, а мирної, послідовної, спільної діяльності, щоб осягнути цілі, які ведуть до загального блага", - наголосив Блаженніший, закликавши не змарнувати єдності народу і скористатися з неї під час виборів.

Він також нагадав правоохоронним органам їхню головну місію.

"Нехай правозахисні органи пам’ятають, що вони також є громадянами України і що їхнім завданням є захищати громадян та їхні права. Нехай вони пам’ятають, що вони є правозахисними, а не владозахисними органами", - закликав Блаженніший Любомир (Гузар).

Про це повідомляє Християнський портал Кіріос, із посиланням на news.ugcc.org.ua.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар