Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

06.12.2013р. Б. / На місці побоїща на Банковій відбулось Богослужіння (video)

У четвер, 5 грудня, неподалік від Адміністрації Президента – на перехресті вул. Банкової та Лютеранської відбувся молебень. Його відслужили священики УГКЦ о. Теодозій Івашків та о. Петро Зеленюх із Львівщини. Вони стояли між щільною колоною «Беркута» та сотнею мітингувальників.
 
«Це місце, де ми зібрались, є символічним. У неділю неподалік відбулося побоїще, тому ми молилися за Україну та за її кращу долю. У душі народжується жаль і смуток від того, що у нас є такі захисники порядку», – сказав отець Теодозій. 

Під час молебню священики звернулись з напоумленням до бійців «Беркута» і закликали їх пам'ятати про присягу захищати народ та нагадали що ніхто не зобов'язаний виконувати накази, якщо вони злочинні. 

Священики Теодозій Івашків та Петро Зеленюх живуть у Києві вже близько тижня. Сьогодні зранку на Майдані вони відправили Богослужіння. Коли довідались, що на Банкову іде колона пікетувальників, замінити тих людей, що тут провели усю ніч, то вирішили приєднатися до них. 

Нагадаємо, греко-католицькі та православні священики також відправляють спільні молебні за мир на Майдані Незалежності. Польова каплиця, в якій постійно є священослужителі, розташована біля колони Незалежності, там, де 29 листопада пролилась кров мирних людей. 



За матеріалами: РІСУ

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів:

Дописати коментар