Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 11 січня 2012 р.

12.01.2012р. Б. / Священик ПЦвУ МП розбив два автомобілі і травмував людей, бо... «поспішав на службу»

Серйозна ДТП сталася 6 січня біля 11 години на перехресті вулиць Преображенської та Успенської в Одесі.


Через непрацюючі світлофори і традиційну непоступливість водіїв дорогих автомобілів на перехресті "зустрілися" три авто. Водій автомобіля Mercedes 500SL з держномером "ВН 0037 ОС" на повороті з вулиці Преображенської на Успенську сильно вдарив і протягнув кілька метрів поштову вантажівку "УАЗ 2206". Також мимовільним учасником ДТП став автомобіль "ВАЗ 2107", що зіткнувся з "мерсом", який вилетів з-за рогу.


За словами пасажирки "ВАЗа" Ганни, відразу після аварії 47-річний священик Григорій (Юрій Грищенко) вийшов з машини і пояснив причину перевищення швидкості на перехресті: "Поспішав на службу".


У результаті сильного удару з правого боку постраждали пасажири автомобіля "Укрпошта".


У міській станції швидкої допомоги пояснили, що чоловік-електромонтер отримав рвану рану лівого вуха, а співробітниця підприємства відбулася забоями рук та ніг. Карета "Швидкої допомоги" відвезла жертв ДТП в 11-у міську клінічну лікарню.


Приїхавши на місце пригоди, колеги постраждалих в ДТП співробітників "Укрпошти" підтверджують інформацію про дорожнє недбальство служителя УПЦ МП: «Поштовий УАЗ рухався визначено по маршруту, за кермом сидів водій з 30-річним стажем» - кажуть вони.


За матеріалами: Портал-Credo.Ru


Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар