Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 13 січня 2012 р.

13.01.2012р. Б. / 39 американських релігійних лідерів підписали спільну заяву про неприпустимість юридичного визнання одностатевих «шлюбів» в США

39 американських релігійних лідерів підписали спільну заяву із застереженням проти юридичного визнання одностатевих «шлюбів» в США.

«Зміна громадянського визначення шлюбу змусить змінити не один закон, але відразу сотні і навіть тисячі», - наголошується в заяві, опублікованій релігійними лідерами 12 січня.

Заява попереджає, що юридичне визнання одностатевих союзів скоро призведе до тиску на суди і до судових процесів проти релігійних організацій.

«Навіть там, де релігійні групи та особи досягнуть успіху в тому, щоб уникнути громадянської відповідальності, - попереджає заява, вони зіткнуться з іншими урядовими санкціями - припиненням співпраці з урядовими структурами, позбавленням грантів та іншої допомоги».

Заява підписана 4 католицькими прелатами: архиєпископом Нью-Йорку Тімоті Доланом (Timothy Dolan), президентом Конференції американських єпископів; єпископами Оклендським Сальваторе Корділеоне (Salvatore Cordileone), Бріджпортським Вільямом Лорі (William Lori) і Кевіном Роадесом (Kevin Rhoades), єпископом Форт-Уейну - всі вони є головами єпископських комітетів, пов'язаних зі шлюбом і релігійною свободою.

Також заяву підписали лідери Південної Баптистської Конвенції (Southern Baptist Convention), Синоду Лютеранської Церкви Міссурі (Lutheran Church-Missouri), мормонської Церкви святих Ісуса Христа останніх днів (Church of Jesus Christ of Latter-day Saints), Асамблеї Бога (Assemblies of God) , Армії Спасіння (Salvation Army) і Національної Євангелистської Асоціації (National Association of Evangelicals), а також представники «ортодоксального» юдаїзму.


За матеріалами www.sedmitza.ru


Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар