Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 2 січня 2012 р.

02.01.2012р. Б. / В`язничні капелани Європи зустрінуться у Львові

 

У Львові 9 - 13 січня відбудеться зустріч капеланів Міжнародної Католицької Комісії В’язничного Душпастирства (ICCPPC) європейських країн. Захід відбуватиметься у Львівській духовній семінарії Святого Духа. 

 
Метою зустрічі є сприяння розвитку католицького душпастирства в Україні через зустріч з місцевими священиками. Також завданням заходу є реалізація стратегії, затвердженої на Всесвітньому конгресі в Камеруні, в Яунде, 2011; ICCPPC-Європа. 


Як наголосив о. Костянтин Пантелей, керівник Відділу УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України, капелани УГКЦ та РКЦ долучаються до конференції 11 січня 2012 року о – 16:00. 


Організатори просять учасників конференції з України повідомити про своє бажання взяти участь у конференції за адресою: panteley@ukr.net. 


Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар