Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

середу, 4 січня 2012 р.

04.01.2012р. Б. / Відбудуться трансляції різдвяних Богослужінь з храмів УГКЦ

6 та 7 січня 2012 року (з 17.00 та з 9.00 відповідно) на Першому Національному каналі українського телебачення відбудуться прямі трансляції Різдвяних богослужінь із головних храмів України. У своєму привітанні головна редакція Першого національного бажає усім телеглядачам бути в сопричасті з великим святом Різдва та почути, зокрема, привітання предстоятеля УГКЦ, Верховного Архієпископа Києво-Галицького, Блаженнішого Святослава Шевчука!

Дійство коментуватиме головний редактор телеканалу Христина Стебельська разом із провідними богословами України.

Також на 12 каналі Львівського телебачення 7 січня в день празника Різдва Христового о 8:00 год. розпочнеться пряма трансляція святкової Архиєрейської Божественної Літургії з Архикатедрального собору Святого Юрія у Львові, яку очолить Високопреосвященний Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор.


Прес-служба Львівської Архиєпархії УГКЦ

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар