Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 15 січня 2012 р.

15.01.2012р. Б. / Угорці надихають християн цілого світу

 

На думку американського священика обіцяні санкції Євросоюзу щодо Угорщини в основному спричинені зміною конституції цієї країни, де чітко означується поняття подружжя: зв'язок між мужчиною і жінкою, а також однозначна оборона ненароджених дітей.
 

О.Букет вважає, що Євросоюз часто використовує звичайний шантаж  щодо країн, які знаходяться у складній економічній ситуації, пропонуючи їм допомогу на певних умовах. І часто це умови, які «є важкою образою щодо культури і незалежності того народу».
 

«Це лише початок боротьби Угорщини за народну суверенність, за життя і родину» - додав священик. Шеф HLI підкреслив, що угорці повинні мати свідомість того, яке натхнення з їх вчинків черпають християни всього світу. Вони вибрали напрямок підтримки традиційної родини як спосіб боротьби з «демографічним штопором», у якому опинились ті держави, які акцептують аборти і гомосексуальні зв’язки.


За матеріалами: wiara.pl

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар