Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

28.11.2014р. Б. / Любомир Гузар закликав пастирів проповідувати й жити по-християнськи і будувати здорове суспільство

Любомир Гузар закликав духовенство проповідувати жити по-християнськи і будувати здорове суспільство«Це - велика проба нашої віри»: такими словами під час формаційної зустрічі духовенства Львівської архиєпархії у четвер, 27 листопада 2014 року, Блаженніший Любомир охарактеризував виклики, що постали перед українським народом.

«Багато ран на наших душах лишилося ще з радянщини», - сказав Владика та закликав священство проповідувати, як і жити, по-християнськи та будувати здорове суспільство. Архиєрей навів приклад Польщі і роль Церкви у виході цієї держави з кризи.

Владика, звертаючись до присутніх, наголосив: «Нам треба починати справжню революцію людської гідності». На думку доповідача, вона полягає у розумінні цінності людського життя, особливо тепер, в умовах війни, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф. сайт Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Завершуючи свою доповідь, Блаженніший Любомир сказав: «Це - велика проба нашої віри. Треба вірити, що Бог хоче нам добра». Також Владика застановив присутніх: «Треба молитися, щоб ми краще вірили, а не радити Богові, як і що робити».

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар