Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

вівторок, 18 листопада 2014 р.

18.11.2014р. Б. / Митрополит "У"ПЦ МП закликав президента України фінансувати тероризм на Донбасі

Митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон ("У"ПЦ МП) 17.11.2014р. звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням не припиняти виплати пенсіонерам на окупованій російськими терористами частині Донбасу.

Митрополит Іларіон, повністю проігнорувавши контекст президентського Указу № 875/2014, з якого цілком зрозуміло, що пенсії пенсіонерів з окупованих частин Донбасу будуть використані на розрахунки за спожитий газ та електроенергію, а також і те, що українська держава докладає максимум зусиль, щоб забезпечити потребуючих необхідною гуманітарною допомогою, взиває до Президента, щоб виплати пенсіонерам та інвалідам не були припиненні. Хоча митрополит не може не знати, що терористи змушують населення на окупованих територіях платити за спожитий газ та електроенергію терористам. Тобто, митрополит закликає Президета фінансувати терористичну діяльність проти України та її громадян.

Митополит також вважає військовий конфлікт на Донбасі не вторгненням і агресією з боку Росії, а громадянським протистоянням, яке переросло у військовий конфлік.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар