Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

четвер, 6 листопада 2014 р.

06.11.2014р. Б. / Католицькі священики повинні будуть покинути територію Криму до кінця 2014 року

Католицькі священики повинні будуть покинути територію Криму до кінця 2014 рокуУсі католицькі священики повинні будуть покинути територію Криму до кінця 2014 р.

Після загарбання Криму Росією влада, відповідно до законів РФ, зажадала від релігійних організацій пройти реєстрацію, щоб отримати дозвіл на продовження діяльності. На сьогоднішній день жодна релігійна громада в регіоні не була зареєстрована, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на KREDO.

Бо тільки зареєстрованим релігійним організаціям дозволено мати кліриків, які є іноземними громадянами, католицькі священики і монахи із сусідніх країн повинні будуть покинути країну.

На запитання журналістів про те, як бути католикам та іншим релігійним громадам Криму, у яких виникла маса проблем у зв'язку з тим, що півострів тепер живе за законодавством РФ, російський чиновник міграційної служби відповів: «Я не знаю. Це не моя проблема».
Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар