Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 10 листопада 2014 р.

10.11.2014р. Б. / У Гарнізонному храмі Львова відбулась спільна молитва та зустріч батьків, дружин та дітей військовослужбоців, що загинули в зоні АТО

Вчора 9 листопада вперше у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, УГКЦ, м. Львів відбулась спільна молитва та зустріч батьків, дружин та дітей військовослужбоців, що загинули в зоні АТО - родини новітніх Героїв України. Вічная пам'ять нашим Героям, які проживали у м. Львові та області і залишаються світлою пам'яттю для усіх нас.

Вони живуть у наших молитвах: Володимир, Віктор, Іван-Віталій, Юрій, Володимир, Руслан, Степан, Андрій, Віталій, Тарас, Михайло, Руслан, Микола, Дмитро, Юрій, Ігор, Любомир, Ігор, Юрій, Віктор, Ігор, Петро, Василь, Мар'ян, Богдан, Володимир, Юрій, Василь, Роман, Віталій, Андрій, Андрій, Роман, Павло, Валерій, Ігор, Владислав, Іван, Микола, Степан, Іван, Вадим, Сергій, Ганна, Андрій, Кирило, Назар... ! Ми повинні бути разом, щоб підтримати один одного у житті, яке ставить перед нами різні виклики, у житті, в якому нам приходиться зустрічатись та прощатися, втрачати та не боятись повторяти у глибині свого серця: до зустрічі у небі!

Родичі військових мали змогу побувати на екскурсії по храмах м. Львова, спільній молитві, яку провів владика Венедикт - єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ, послухати концерт-реквієм, який був організований музичним колективом Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. В часі зустрічі зі словом підтримки та співчуття до присутніх звернувся батько одного із воїнів, що загинув в АТО. Щире всім спасибі за підтримку та організацію цього духовного і так важливого заходу. Особлива подяка ГО "Розвиток Громади". Так хочеться, щоб подібні зустрічі відбувались в усіх областях України!, - повідомив настоятель храму свв.апп.Петра і Павла о.Степан Сус.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар