Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

понеділок, 24 листопада 2014 р.

24.11.2014р. Б. / «У Верховній Раді України має бути спеціальне місце для Декалогу»

Святослав Шевчук
Глави Церков України, спілкуючись у драматичні дні Революції Гідності з тодішнім Президентом Януковичем, звернули його увагу на Господню заповідь «Не вбий!» Сьогодні не менш актуальні інші заповіді: «Не кради!», «Не свідчи ложно на свого ближнього».
 
Таке переконання висловив Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, 21 листопада 2014 р. під час зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом. Віце-президент прибув з офіційним візитом в Україну з нагоди річниці Революції Гідності. Зустріч, у якій також взяли участь представники політичних сил новообраної Верховної Ради, відбулася з ініціативи Посольства США в Україні.

Глава УГКЦ висловив пропозицію, щоб у Верховній Раді відвели спеціальне місце, де був би написаний Декалог — постулати християнської віри. Це, на думку Предстоятеля УГКЦ, щоразу нагадувало б нашим депутатам про те, в якому напрямку вони повинні рухатися і як ухвалювати чи не ухвалювати певні закони. 

А віце-президент США відзначив важливу діяльність ВРЦіРО під час Революції Гідності, скеровану на збереження мирного способу протесту. Він також подякував за те, що ієрархи Церков разом з українськими політиками взяли участь у 62‑му Національному молитовному сніданку з Президентом США, конгресменами й сенаторами, що відбувся в лютому цього року. 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ  

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів:

Дописати коментар