Слава Ісусу Христу! - Слава Україні! Слава Героям України!


ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ! (І Кор.13,4-8)

неділю, 25 травня 2014 р.

25.05.2014р. Б. / Глави і представники Церков разом із керівництвом держави помолились за Україну

КИЇВ – У суботу, 24 травня, відбулася загальнонаціональна Молитва за Україну.

Глави і представники українських Церков молились у Софійському соборі Національного заповідника «Софія Київська», повідомляє Інститут релігійної свободи.

Молитви звершили Предстоятель УПЦ Київського Патріархату патріарх Філарет (Денисенко), архієпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Любомир (Гузар), єпископ Римсько-Католицької Церкви Станіслав Широкорадюк, старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко та іншій релігійні діячі України.

Ієрархи Церков молилися за Україну, за український народ, за захист, єдність та Боже благословення для нашої держави, за проведення чесних і демократичних виборів нового Президента України.

У заході також взяли участь в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, члени Уряду, народні депутати України, інші політичні та громадські діячі.

Після молитов хор виконав «Отче наш» та «Боже великий, єдиний». По закінченню заходу Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк привіталися з главами та представниками Церков.

Нагадаємо, що провести загальнонаціональну Молитву за Україну запропонував в.о. Президента України під час зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій у четвер, 22 травня.

Прийнявши цю пропозицію, ієрархи Церков повідомили, що молитви за український народ та чесні президентські вибори триватимуть протягом усього дня у храмах різних конфесій.


Немає коментарів:

Дописати коментар